Precious Works

Moderne sieraden
en edelsmeedkunst

made by

Openingstijden ivm Corona

Corona mededeling:
Op dit moment is de Atelier/winkel in Gorssel geopend iedere zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en af en toe op zondag. Op afspraak altijd open, 1 op 1 in Gorssel of Hengelo (OV).

We laten ons niet klein krijgen door de Corona!

Ook in Corona-tijd kunnen we elkaar met een gerust hart ontmoeten voor afleveringen of om in alle rust van nieuw werk te bespreken. Juist nu is er alle tijd om een mooi sieraad te maken

Een ontmoeting, kan via face-time of in het echt, na afspraak. Met een beschermend scherm, evt. mondkapjes, handen wassen en in goede gezondheid komen gaan we aan de slag om voor u of uw naasten een prachtig sieraad te maken. In mijn kraamkamer-Atelier in Hengelo werk ik momenteel, gezond, in mijn eentje, rustig verder aan alle opdrachten.

Bel, app of e-mail me op: 06-25006784.
Let goed op jezelf en je naasten!

Covid19-balie

Barbara Alink, (uitvinder van De Alinker loopfiets) maakte samen met eigenaar Nicole van Heeswijk een Covid19-balie voor Precious Works.

Een Youtube filmpje van Allison Graig, een kinderarts uit Madison inspireerde de twee vrouwen om voor de winkel in Gorssel, een Covid-19 balie te bouwen.

Het principe is even eenvoudig als geniaal: een balie met twee handschoenen geïntegreerd in een doorzichtig plastic scherm. Ongeveer zoals bij een couveuse de ouders toch hun kindje veilig kunnen aanraken.

De geïmproviseerde COVID-19 balie is binnen een uur zelf te maken met weinig kosten. Het scherm kan uitgevoerd worden van dik plastic of van plexiglas. Zodat Nicole gewoon verder kan werken. Hoe mooi is dat!

Een mooi sieraad begint met ‘t maken van een afspraak