Precious Works

Moderne sieraden
en edelsmeedkunst

made by

Werkwijze van Precious Works

In opdracht werken is mijn specialiteit, voor bedrijven en/of particulieren. Precious Works is een ambachtelijk atelier en staat voor moderne sieraden en edelsmeedkunst van de 21ste eeuw.

Persoonlijk contact is héél belangrijk voor mijn manier van werken. Mijn manier van werken is maatwerk maken, met uw wensen als leidraad en dan zijn we nog maar net begonnen.

werkwijse-edelsmid-stap1

Stap 1. Voor dat ik begin met schetsen gaan we samen in gesprek. Uw wensen en persoonlijke verhalen zijn essentieel voor mijn manier van werken. In deze fase begint voor mij het proces. Elk sieraad ontwerp begint bij een persoonlijk verhaal, het is echt maatwerk.

werkwijse-edelsmid-stap2

Stap 2.  Ik ga aan de slag met uw verhaal. In deze fase vertaal ik het persoonlijke verhaal naar een schetsen/tekeningen op papier. In het begin van dit proces zijn dit vele schetsen en ideeën. Onderweg probeer ik zo dicht mogelijk bij het verhaal te blijven. We maken een nieuwe afspraak om samen mijn voorstel te bespreken. Samen kiezen we dan het ontwerp zoals straks uw sieraad eruit komt te zien.

werkwijse-edelsmid-stap3

Stap 3. Na weken van werken in opperste concentratie, aandacht voor elk detail, volgt dan eindelijk de dag van de onthulling. Het is en blijft super spannend. Dit is de eerste keer dat u het ‘nieuwe’ sieraad voor het eerst te zien krijgt. Een schets blijft toch een schets. Vandaag kunt u dan eindlijk het echte sieraad vashouden en dragen. Een eeuwige blijvende herinnering.

werkwijse-edelsmid-stap4

U bent van harte welkom in mijn Atelierwinkel in Gorssel

Nicole van Heeswijk
Edelsmid

Atelierwinkel Gorssel
Molenweg 58
7213 XH, Gorssel

Openingstijden:
Zat 11:00 tot 17:00
Op afspraak altijd open!
Op zondag af en toe open.

Ik maak ook voor jou een persoonlijk herinnerings sieraad

laten we een afspraak maken